Betalen

Bij Amriz kun je betalen via IDeal betalen als je toegang hebt tot internetbankieren met ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, Triodos Bank, Regio Bank, Knab of van Lanschot Bankiers.

Ruilen & Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren.

Meld je retour aan door een mail te sturen aan webshop@amriz.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en de reden van retour. Je krijgt een mail van ons m.b.t. verdere instructies. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het adres die in de mail staat. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed!

U kunt uw aankopen ongebruikt met alle tags nog bevestigd in de originele verpakking retourneren binnen 14 dagen na levering. We ruilen niet maar storten het aankoopbedrag direct na ontvangst van de zending via dezelfde betaalmethode terug via onze betaalprovider.

Onze ervaring is dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op uw rekening staat.

Indien u een andere maat / kleur / artikel wenst verzoeken we u vriendelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

Heeft u een foutief artikel ontvangen, is de kwaliteit niet naar behoren of heeft u een klacht of suggestie, neem dan contact met ons op via webshop@amriz.nl of 020-4721002

Verzenden

Om jou zo snel als mogelijk te laten genieten van je bestelling streven wij ernaar om onze artikelen zo snel mogelijk af te leveren. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Met een beetje geluk heb jij het dan de volgende dag in huis. Echter kan het soms wat langer duren de levertijd is daarom 1 tot 5 werkdagen. Wij hopen natuurlijk dat de postbodes extra snel te werk gaan.

Kosten

Wij versturen met PostNL, de standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland. We versturen niet naar het buitenland.

Over Amriz

Dit is de plek waar ik eigenlijk traditioneel op een leuke manier iets over mezelf moet vertellen.

Lees meer

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Vul hieronder je emailadres in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes.

Contactformulier

Hallo allemaal!

Dit is de plek waar ik eigenlijk heel traditioneel op een leuke manier iets over mezelf moet vertellen. Iets waardoor jullie denken waauw! Wat cool! Amriz is te gek! Maar helaas, ik heb geen idee wat ik moet zeggen. Ik ben gewoon mezelf. En dat vind ik leuk! Ik ben deze website gestart omdat ik het leuk vind om een eigen plekje te hebben, een eigen fantasiewereldje op het grote web dat vol staat met al mijn ideekn, avonturen, gekkigheden en alle andere bezigheden.

Ik heb geen strategie, geen plan van aanpak, geen idee hoe vaak in de week ik iets wil posten, geen idee wat mijn kaders zijn en ik weet ook niet wie of wat mijn doelgroep is. And I dont care! Mij krijg je en ik gedraag me zoals ik ben, en eerlijk gezegd ben ik zo op mn best. Ik houd ervan om in contact te komen en te leren van anderen. Een dag niets geleerd is een dag niet geleefd!

In mijn posts zal je dit allemaal zeker terug zien. Mocht je het ergens niet eens mee zijn of juist meer willen weten vraag me dit dan ook gerust. Voor de rest kan ik niks anders dan jullie allemaal veel leesplezier wensen en hopen dat we iets van elkaar opsteken.

Groet,
Amriz