Over Amriz

Dit is de plek waar ik eigenlijk traditioneel op een leuke manier iets over mezelf moet vertellen.

Lees meer

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Vul hieronder je emailadres in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes.

Contactformulier

Hallo allemaal!

Dit is de plek waar ik eigenlijk heel traditioneel op een leuke manier iets over mezelf moet vertellen. Iets waardoor jullie denken waauw! Wat cool! Amriz is te gek! Maar helaas, ik heb geen idee wat ik moet zeggen. Ik ben gewoon mezelf. En dat vind ik leuk! Ik ben deze website gestart omdat ik het leuk vind om een eigen plekje te hebben, een eigen fantasiewereldje op het grote web dat vol staat met al mijn ideekn, avonturen, gekkigheden en alle andere bezigheden.

Ik heb geen strategie, geen plan van aanpak, geen idee hoe vaak in de week ik iets wil posten, geen idee wat mijn kaders zijn en ik weet ook niet wie of wat mijn doelgroep is. And I dont care! Mij krijg je en ik gedraag me zoals ik ben, en eerlijk gezegd ben ik zo op mn best. Ik houd ervan om in contact te komen en te leren van anderen. Een dag niets geleerd is een dag niet geleefd!

In mijn posts zal je dit allemaal zeker terug zien. Mocht je het ergens niet eens mee zijn of juist meer willen weten vraag me dit dan ook gerust. Voor de rest kan ik niks anders dan jullie allemaal veel leesplezier wensen en hopen dat we iets van elkaar opsteken.

Groet,
Amriz